WAVE regelt jouw “online” van A tot Z

ideaal voor starters!


Als je de tv reclames mag geloven is een webshop of website bouwen een kwestie van een paar klikken en je kunt vast beginnen met het verzenden van de bestellingen. Helaas werkt het niet altijd zo eenvoudig, valt het resultaat tegen en gaat er toch meer tijd in zitten dan je had verwacht.

Met meer dan 20 jaar ervaring is WAVE webdesign de partner die je zoekt om je te voorzien van een degelijke website, social media kanalen, visitekaartjes, flyers, brochures, gevelborden, vrijwel alles is mogelijk! 

Door middel van het CMS is je website makkelijk zelf te onderhouden. Geen tijd voor? Ook na de oplevering van je website kun je altijd een beroep op ons doen voor kleine wijzigingen en het up-to-date houden van je site.

start een nieuwe website

 

Website laten maken? Hoe gaat dat?

Een website of webshop laten bouwen is een proces die we hier in het kort uiteen zetten.

01

offerte en intake

Na het ontvangen van je aanvraag sturen we je eerst een passende offerte. Als je vervolgens akkoord gaat met de offerte sturen we je een uitgebreid intakeformulier waarin je meer gedetailleerd je wensen voor je nieuwe website kunt aangeven.

02

opzet eerste concept

Zodra het intakeformulier binnen is beginnen we met de eerste opzet van je nieuwe website, webwinkel of met de verbouwing van je huidige website. We maken eerst twee concepten aan de hand van je intakeformulier. 

03

input van jou

Keuze moment! Welk van de twee concepten past het beste bij je? Omdat jij jouw bedrijf het beste kent vragen we jou ook om mee te denken over de content ( tekst ) van de website of webwinkel. In deze fase kan verder nog alles aangepast worden tot je 100% tevreden bent.

04

oplevering

Na goedkeuring gaan we je nieuwe website “live zetten” op jouw domeinnaam. Vervolgens optimaliseren we de nieuwe website en zorgen voor de links naar je social media accounts. Je krijgt instructies zodat je de site makkelijk zelf kunt bijhouden en, indien van toepassing, koppelen we hem aan ons monitoring systeem.

extra opties

Naast het bouwen van websites bieden wij tal van extra opties aan. Hier vind je een kleine greep uit de mogelijkheden die we kunnen bieden. Heb je iets in gedachte en vraag je je af of het mogelijk is? Vragen staat vrij!


Social media


Wij matchen de stijl van je social media kanalen met je nieuwe website of webshop. Tevens zorgen voor de koppeling tussen je site en je social media accounts zoals Twitter, Instagram, Facebook, Pinterest, je Youtube kanaal etc..

Offerte

advies en hulp


Zelf begonnen met een website of webwinkel Shopify, WordPress, Joomla of een andere CMS en je komt er niet meer uit? Wij kunnnen je weer opweg helpen!

Offerte

Website onderhoud


Van beveiligsupdates tot het aanpassen van foto’s en texten. Wij zorgen er voor dat je gewoon rustig met je onderneming bezig kunt zijn.

Offerte

hosting


Wij kunnen uw nieuwe website optimaal hosten, compleet met SSL-certificaat, E-mail, backups en systeem updates.

Offerte